Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αναμνήσεις και υποσχέσεις για την επόμενη συνάντηση»

Εικόνα του άρθρου «Αναμνήσεις και υποσχέσεις για την επόμενη συνάντηση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2022, 21:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Όσοι συμμετείχαν σε αυτό το πρώτο ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival Dodoni έφυγαν παίρνοντας μαζί τους μερικές από τις πιο όμορφες εικόνες του καλοκαιριού, αναμνήσεις και υποσχέσεις για την επόμενη συνάντηση. Ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή υποδοχή, την θετική ενέργεια και την υποδειγματική στάση απέναντι στον χώρο, ο οποίος με το πέρας της εκδήλωσης παρέμεινε πεντακάθαρος» σημειώνουν οι διοργανωτές του ΠΙΚ ΝΙΚ και του Φεστιβάλ Δωδώνης.

Το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival Dodoni είχε προγραμματιστεί να γίνει το διήμερο 7 και 8 Αυγούστου. Τελικά λόγω της βροχής, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ αναγκάστηκε να «χωρέσει» στη χτεσινή μέρα.

Όλες οι εκδηλώσεις έγιναν στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, και συγκεκριμένα στο αρχαίο στάδιο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε συναυλίες από μουσικά σχήματα και προβολή ταινιών. «Χαλάκια, ψάθες, τραπεζομάντηλα, κουβερτούλες και… υπνόσακοι (για όσους ήξεραν τι θα ακολουθήσει όταν έπεφτε το σκοτάδι) γέμισαν τον χώρο απ’ άκρη σ’ άκρη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι διοργανωτές, στην ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν ιδιαίτερα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και τους αρχαιοφύλακες του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης για την υποστήριξη στον χώρο.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back