ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναμένοντας το τρίτο κλειστό

Εικόνα του άρθρου Αναμένοντας το τρίτο κλειστό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2020, 23:19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα από τα (πολλά) θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, προ ημερησίας, είναι η τύχη του τρίτου κλειστού της πόλης και της υπόσχεσης μεταφοράς του κλειστού ξιφασκίας από το Ελληνικό.

Ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Θωμάς Μπέγκας, μιλώντας για το θέμα, έκανε λόγο για  «χώρα των μεταχειρισμένων και των β΄ προτεραιοτήτων», όπου «φαίνεται ότι έχει κατατάξει τα Γιάννενα το κεντρικό κράτος». Ανέτρεξε στο πρόσφατο παρελθόν με την παραχώρηση έκτασης από τον Δήμο και τελικά, την εγκατάλειψη του σχεδίου για κατασκευή νέας εγκατάστασης.

Ιδιαίτερη αναφορά για το θέμα έκαναν και οι Πολίτες για την Ανατροπή, με τον κ. Παπαχρήστο να κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι «παρακολουθεί» την υπόθεση και ότι της λέει «ο κ. Καχριμάνης τι να κάνει». 

Σημείωσε δε ότι έχει ήδη τεθεί αρκετές φορές το θέμα, αλλά η πόλη συνεχίζει να μην έχει ένα μεγάλο κλειστό που να μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά (με τη χωρητικότητα σε θεατές και τα εισιτήρια) μια ομάδα που παίζει σε μεγάλες κατηγορίες. Ανέφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα του ΠΑΣ, λέγοντας ότι «δεν θα παίξει γιατί δεν είναι βιώσιμο το σχέδιο με 300-400 εισιτήρια».

Απαντώντας ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, είπε ότι έχει μεν αποφασιστεί η μεταφορά του Ελληνικού, αλλά είναι ανοιχτή η συζήτηση για τη χωροθέτηση. Ο κ. Ελισάφ είπε επίσης ότι «περιμένουμε το χαρτί της παραχώρησης, που δεν το έχουμε ακόμα» και πρόσθεσε» ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης «κρατάει κλειστά τα χαρτιά του».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back