Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αμαξοστάσιο του ΚΤΕΛ προς… μετακόμιση

Εικόνα του άρθρου Αμαξοστάσιο του ΚΤΕΛ προς… μετακόμιση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2022, 19:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με την ηγεσία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων συναντήθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη και μέλη της παράταξής της.

Με τον πρόεδρο Γρηγόρη Γκίκα και συμβούλους της εταιρίας, συζήτησαν την «υλοποίηση των υλοποίηση έργων που θα αναδιαρθρώσουν τη σύνδεση της πόλης με τους δύο οδικούς άξονες».

Η είδηση, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της παράταξης, είναι ότι ο κ. Γκίκας ενημέρωσε ότι προχωράει η «μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του υπεραστικού ΚΤΕΛ σε χώρο που γειτνιάζει με την Εθνική οδό Ιωαννίνων – Άρτας, ώστε να διευκολυνθούν καλύτερα οι επιχειρησιακές λειτουργίες της επιχείρησης».

Η κα Καλογιάννη, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, είπε ότι  «οι επιχειρήσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό του δήμου, ώστε και λόγο να έχουν στη συνδιαμόρφωση των σχετικών κατευθύνσεων των μελετών, αλλά και να λαμβάνουν πρωτοβουλίες για την έγκαιρη προσαρμογή των επιχειρήσεών τους στις μακροπρόθεσμες προοπτικές  της ανάπτυξης του δήμου». Βέβαια, η αρχική εγκατάσταση του σταθμού δεν συμβάδισε με κάποιο χωροταξικό ή πολεοδομικό σχεδιασμό, αλλά επιβλήθηκε στην πράξη από την εταιρία, με αρκετή πολιτική πίεση και ανοχή…

Κατά τα λοιπά, συζήτησαν έργα όπως η Βογιάννου-Γεννηματά, ο κόμβος Κουτσελιού στην Εγνατία, η επέκταση της Κενάν Μεσαρέ προς παράκαμψη, η Νιάρχου κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back