Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άλλη μια κάλυψη με ανακρίβειες…

Εικόνα του άρθρου Άλλη μια κάλυψη με ανακρίβειες…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/10/2022, 20:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ απάντησε για άλλη μια φορά σε πράγματα που δεν τέθηκαν ως πρωταρχικά, κάλυψε ξανά την πρόεδρο του ΠΚΔΙ Ελένη Ακονίδου και επιτέθηκε ακόμα και σε «Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (sic)» γιατί «υιοθετούν άκριτα και προσχηματικά» αιτήματα συντεχνιών κ.λπ.

Οι ανακολουθίες και ανακρίβειες του κ. Ελισάφ από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου προστέθηκαν σε αυτές της κας Ακονίδου, η οποία απέτυχε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα, τα οποία τέθηκαν με στοιχεία που προκαλούν εύλογες απορίες για το τι ακριβώς επιθυμεί να κάνει το Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ. Ελισάφ επέλεξε να απαντήσει ξανά σε αυτά που δεν ρωτήθηκε ή δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ: την ποιότητα του έργου του ΠΚΔΙ και το τι έκανε μέσα στην πανδημία, χρησιμοποιώντας μια οικεία του στρεψόδικη τακτική και απαξιώνοντας την κριτική που γίνεται. 

Τα ερωτήματα παραμένουν: Γιατί άλλαξαν οι όροι στις προκηρύξεις της σχολής χορού; Γιατί ξαφνικά η διοίκηση θυμήθηκε ότι υπήρχαν κτιριακά προβλήματα, ενώ αρχικά η πρόεδρος αρνούνταν τις σχετικές αναφορές δηλώνοντας «ανενημέρωτη»;

Οι μέχρι στιγμής απαντήσεις είναι αντιφατικές, ελλιπείς και απλώς, επιβεβαιώνουν το πρόβλημα που υπάρχει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back