Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

AEGEAN: Επεκτείνει τη δυνατότητα επανέκδοσης εισιτηρίων

Εικόνα του άρθρου AEGEAN: Επεκτείνει τη δυνατότητα επανέκδοσης εισιτηρίων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/03/2020, 19:33
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περαιτέρω ευελιξία στους επιβάτες της προσφέρει η AEGEAN επεκτείνοντας τη δυνατότητα επανέκδοσης, χωρίς τη χρέωση αλλαγής που ήδη εφαρμόζει, τόσο για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί όσο και για τα νέα. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όσοι επιβάτες κατέχουν εισιτήρια που έχουν εκδοθεί έως και τις 9 Μαρτίου 2020 προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της, με ημερομηνία ταξιδίου έως και 30 Απριλίου, έχουν τη δυνατότητα να μεταθέσουν το εισιτήριο τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία (μέχρι 20 Οκτωβρίου 2020), χωρίς rebooking fees.

Επιπλέον, η εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει τους επιβάτες της να σχεδιάσουν με μεγαλύτερη σιγουριά τα επόμενα ταξίδια τους, προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν αλλαγής (χωρίς rebooking fees) για όλα τα εισιτήρια της κατηγορίας ναύλου "GoLight" που θα εκδοθούν από τις 10 Μαρτίου έως και τις 31 Μαρτίου, με ημερομηνία ταξιδιού μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Οι αλλαγές για εισιτήρια που έχουν εκδοθεί απευθείας από την AEGEAN πραγματοποιούνται μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου 24ωρης λειτουργίας (T: 801 11 20000, +30 210 626 1000), ενώ για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, οι επιβάτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα σημεία πώλησης.

Η AEGEAN παραμένει σε επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τις αρμόδιες αρχές σε σχέση με θέματα που αφορούν στον κοροναϊό (Covid-19) και έχει ήδη εντατικοποιήσει τα προληπτικά μέτρα που εφαρμόζει, όπως αναφέρεται ήδη και σε προηγούμενες ανακοινώσεις. 


H Ryanair ακυρώνει τις πτήσεις για Ιταλία

Την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Ιταλία έως τις 8 Απριλίου ανακοίνωσε η Ryanair, ακολουθώντας την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να τεθεί ολόκληρη η γειτονική χώρα σε καραντίνα.

Όπως τονίζεται, η εφαρμογή της αναστολής πτήσεων θα εφαρμοσθεί:

  • Από τις 24:00 (Τετάρτη 11 Μαρτίου) έως τις 24:00 (Τετάρτη 8 Απριλίου) στις πτήσεις εντός Ιταλίας
  • Από τις 24:00 (Παρασκευή 13 Μαρτίου) έως τις 24:00 (Τετάρτη 8 Απριλίου) στις διεθνείς πτήσεις από και προς Ιταλία.

Σύμφωνα με την Ryanair, όλοι οι επιβάτες που επηρεάζονται έλαβαν email που τους ενημερώνουν για την ακύρωση των πτήσεών τους. Παράλληλα, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της επιστροφής των χρημάτων ή να πάρουν travel credit το οποίο μπορούν να το ενεργοποιήσουν τους επόμενους 12 μήνες.

Υπενθυμίζεται πως με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΥΠΑ έχει αποφασίσει την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια και όλες τις αεροπορικές εταιρείες έως τις 23 Μαρτίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back