ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξενοδόχοι ευχαριστούν για Ρέμο…

Εικόνα του άρθρου Ξενοδόχοι ευχαριστούν για Ρέμο…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2022, 20:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσει την P&I και προσωπικά τον πρόεδρο της εταιρίας Βασίλη Τριάδη, για τη συναυλία του περασμένου Σαββάτου.

Το έκαναν με μια ανακοίνωση που μάλλον αγνοεί αντίστοιχα και μεγαλύτερου βεληνεκούς μουσικά γεγονότα που έχουν γίνει στην πόλη τα προηγούμενα χρόνια, καθώς αναγάγει το γεγονός σε «μια συναυλία χωρίς προηγούμενο».

Προηγούμενο (και σε μέγεθος και σε καλλιτεχνικό αποτύπωμα) φυσικά υπάρχει, αλλά η Ένωση μάλλον θέλει να μπει στη συζήτηση για το γεγονός που έχει αποκλίνουσες απόψεις, εκφρασμένες ενίοτε με γηπεδικό, ανακριβή ή και αφοριστικό τρόπο, προκειμένου να στηρίξει τις επιλογές της εταιρίας.

Οι ξενοδόχοι πλέκουν το εγκώμιο της εταιρίας και θεωρούν ότι με τη συναυλία «στράφηκαν τα φώτα της δημοσιότητας στο νομό και στη πόλη των Ιωαννίνων, σε πανελλήνιο επίπεδο».

Οπότε, αναμένεται και η ανάλογη «εισροή επισκεπτών» το προσεχές διάστημα, αρκεί βέβαια να υπάρξει ένα ερωτηματολόγιο που να καλύπτει τους λόγους επίσκεψης στα Γιάννενα, ώστε να είναι μετρήσιμη η «μετατροπή» ενός γεγονότος που πήρε πολύ μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική του: μια μαζική, λαϊκοπόπ συναυλία με ελεύθερη είσοδο.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Μέλει να φανεί ,αν θα υπάρξει συνέχεια. Θα δείξει, που λέει η νεολαία! Και τότε θα δούμε όλοι, ενδιαφερόμενοι και μη .
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back