Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξεκινούν τα δωρεάν δρομολόγια στο κέντρο των Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Ξεκινούν τα δωρεάν δρομολόγια στο κέντρο των Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/11/2022, 15:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, τα δύο δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ που θα μεταφέρουν δωρεάν επιβάτες από και προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, μια συμφωνία μεταξύ Δήμου Ιωαννιτών και Αστικού ΚΤΕΛ.

Τα δρομολόγια θα γίνονται καθημερινά –εκτός Σαββατοκύριακου- από τις 9:00 πμ έως τις 15:00 και θα διαρκέσουν για όσο διάστημα θα εξελίσσονται έργα στο κέντρο των Ιωαννίνων.

  • Το πρώτο λεωφορείο θα ξεκινά από την οδό Κενάν Μεσαρέ και η διαδρομή είναι: Βογιάνου, Γεννηματά, Μακαρίου, Αλεξίου, Αγίας Μαρίνας, Ιατρίδου, Πλατεία, Λεωφόρος Δωδώνης, Βελισσαρίου. Ο τερματισμός θα γίνεται και πάλι στην Κενάν Μεσαρέ.
  • Το δεύτερο λεωφορείο θα ξεκινά από την Βορείου Ηπείρου και η διαδρομή περιλαμβάνει τις οδούς: Κομνηνών, Παύλου Μελά, Πουκεβίλ, 28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία, Αβέρωφ, Καραμανλή, Ευαγγελίδη, Παπανδρέου με τερματισμό στην Βορείου Ηπείρου.

Τα δρομολόγια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, δεν έχουν προκαθορισμένες στάσεις.

Οι πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν προς ή από το κέντρο της πόλης μπορούν να κάνουν χρήση των λεωφορείων από όποιο σημείο επιθυμούν σε όλο το μήκος των προκαθορισμένων διαδρομών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back