Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Χωρίς απάντηση…

Εικόνα του άρθρου Χωρίς απάντηση…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/06/2020, 21:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας, απαντάει στην ανακοίνωση των συμβούλων της αντιπολίτευσης Θωμά Γιωτίτσα και Μάκη Χρυσοστόμου, αποφεύγοντας, να απαντήσει για το γεγονός ότι η σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης κλήθηκε το πρωί της ίδιας μέρας, για τις 2 το μεσημέρι. Αμφισβητεί εμμέσως και το επιχείρημα των δύο συμβούλων, που επικαλέστηκαν επαγγελματικές υποχρεώσεις για να απουσιάσουν.

Ο κ. Μπαρτζώκας (πάντα από το προσωπικό του email) κάνει μια αναδρομή στην υπόθεση του διαγωνισμού που ακύρωσε η νέα δημοτική αρχή και αναφέρει ότι ο συνοπτικός διαγωνισμός που εγκρίθηκε σήμερα (26 Ιουνίου), αφορά 1.400 τόνους με τιμή 42 ευρώ τον τόνο.

Το ενδιαφέρον σημείο της απάντησής του είναι ότι «τα 42 ευρώ τον τόνο, ως τιμή εκκίνησης, είναι πολύ χαμηλότερη τιμή από τα 50 ή ακόμη και τα 70 διαγωνισμών του παρελθόντος», λέει δηλαδή ότι έγινε εξοικονόμηση χρημάτων.

Κατά τα λοιπά, επαναλαμβάνει ότι ο κύριος διαγωνισμός για τη λυματολάσπη (για διάρκεια 18 μηνών) είναι χρονοβόρος και κατηγορεί τους δύο συμβούλους ότι σήμερα, που η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα των παλιών σφαγείων, «προτίμησαν να απουσιάσουν λόγω ‘επαγγελματικών υποχρεώσεων’ και να εκδώσουν μια ανακοίνωση εντυπώσεων. Αυτό που δεν λέει η ανακοίνωσή τους όμως είναι πως με μικρότερη τιμή απ’ αυτή με την οποία η προηγούμενη διοίκηση θα απομάκρυνε μόνο την αποθηκευμένη λυματολάσπη, η σημερινή διοίκηση θα απομακρύνει τόσο την αποθηκευμένη όσο και την παραγόμενη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back