Λυκ πίσω

Τώρα, η «πολιτικοποίηση» είναι κακή…

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2021, 21:55

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στο ΠΓΝΙ απαντάει στην πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, κατηγορώντας τη νομαρχιακή Ιωαννίνων ότι «πολιτικοποιεί τη λειτουργία του ΠΓΝΙ». Βέβαια, αυτή η νύξη γίνεται πρακτικά από τη ΔΑΚΕ του νοσοκομείου, η οποία έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο σύλλογο, για ένα θέμα που έτσι και αλλιώς έχει πολιτική διάσταση, την οποία ο ίδιος ο σύλλογος έχει δώσει σε έντονες αντιπαραθέσεις του με τη διοίκηση, όταν αυτή ήταν τοποθετημένη από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Ο σύλλογος θεωρεί ότι δεν υπάρχει πολιτικό κριτήριο στις μετακινήσεις προσωπικού από διευθυντικές θέσεις, τις οποίες καταγγέλλει η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν φτάσει με σχετική ερώτηση και στη Βουλή.

Ως βασικό επιχείρημα, ο σύλλογος χρησιμοποιεί το γεγονός ότι, όπως αναφέρει, «δεν έχει κατατεθεί ουδέν έγγραφο παράπονο προς τον Σύλλογο Εργαζομένων περί των μετακινήσεων του προσωπικού», οπότε αρνείται ότι πρόκειται περί διώξεων.

Πρακτικά, ο σύλλογος εργαζόμενων στηρίζει για ακόμα μια φορά τις αποφάσεις της διοίκησης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «πάντοτε, κάθε διοίκηση του νοσοκομείου, έχει την ευχέρεια να πραγματοποιεί τέτοιες μετακινήσεις, βάσει του επιχειρησιακού της σχεδίου».

Σημειώνει επίσης ότι «η διοίκηση επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν πραγματοποιούσε τέτοιου είδους επιλογές; Που ήταν τότε η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ να κουνήσει το δάχτυλο στην τότε διοίκηση του Π.ΓΝ.Ι.;».

Τέλος, ο σύλλογος, σε ένα ακόμα πιο επιθετικό και… έμφυλο σημείο της ανακοίνωσης, αναφέρει: «Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, τα προβλήματα του Π.Γ.Ν.Ι. δεν εδράζονται στις μετακινήσεις των προϊσταμένων αλλά στις δικές σας μεθοδεύσεις. Τουλάχιστον ας έχετε τα κότσια να αναφέρεται ονομαστικά τον μοναδικό λόγο για τον οποίο δημιουργείτε το όλο σκηνικό. Και όνομα έχει και επώνυμο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3