Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Τοστένιος» διαγωνισμός…

Εικόνα του άρθρου «Τοστένιος» διαγωνισμός…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2020, 16:07
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με ένα διαγωνισμό υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη». Στον διαγωνισμό που «τρέχει» στη σελίδα της εταιρίας στο facebook, πρωταγωνιστεί το τυρί «Δωδώνη ΤουΤοστ».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όσοι επισκεφτούν τη σελίδα έως τις 20 Σεπτέμβριου, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τη δική τους ψήφο σε «διαχρονικά ‘τοστένια’ διλλήματα και να μπουν αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα, όπως οικολογικά lunch boxes για την ασφαλή μεταφορά και κατανάλωση του φαγητού, σε συνδυασμό με αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα Δωδώνη σε ατομικά cooler bags».

Παράλληλα, μέσω της συμμέτοχής τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, οι χρήστες θα υποστηρίξουν έναν καλό σκοπό, καθώς θα βοηθήσουν τη «Δωδώνη» να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα για τις οικογένειες και τα παιδιά του  Συλλόγου «Φροντίδα».

Ο Σύλλογος «Φροντίδα» ιδρύθηκε το 2008 και είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος ενημέρωσης, συμπαράστασης, στήριξης και ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, υδροκεφαλία, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο Facebook page της εταιρίας στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ενέργεια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη ΜcCANN Athens / McCANN Worldgroup για

τη «Δωδώνη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back