Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι έκαναν οι Γιαννιώτες στο πινγκ πονγκ

Εικόνα του άρθρου Τι έκαναν οι Γιαννιώτες στο πινγκ πονγκ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2018, 18:11
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην τετράδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος βετεράνων-ανεξάρτητων στο πινγκ πονγκ, βρέθηκαν οι παίκτες από τα Γιάννενα.

Για να φτάσουν στο μικρό τελικό αντιμετώπισαν στον όμιλο τους την ομάδα του  «Άκτωρα» (Αθήνα) και τους «Άδάμαστους» Κομοτηνής. Από  την αθηναϊκή  ομάδα ηττήθηκαν με 4-0  . Την  ομάδα της Κομοτηνής νίκησαν οι Γιαννιώτες με 4-2 και πέρασαν στο μικρό τελικό. Στους 2 αγώνες του ομίλου,  αλλά και στο μικρό τελικό έπαιξαν οι Θεολόγος Καπετανίδης, Βασίλης Σιχλιμίρης, Γρηγόρης Φιλίππου και Κώστας Χρήστου. Θα πρέπει όμως να αναφερθούν και οι Παντελής  Χαρακλιάς, Κώστας Βαβάτσικος

Στα ατομικά αγωνίσματα  ο Θεολόγος Καπετανίδης μπήκε στην οκτάδα στη κατηγορία Βετεράνοι 50-59 ετών με 22 συμμετοχές, αποκλείσθηκε από την τετράδα από τον Στάθη Χρυσίδη (Αθήνα) με  3-1, ο οποίος έφτασε στο τελικό και πήρε  το χρυσό μετάλλιο.

Ο Κώστας Χρήστου στην  κατηγορία «Ανεξάρτητοι 40-49 ετών» με 1 νίκη , 2 ήττες  στο όμιλο έμεινε 3ος  και αποκλείσθηκε από τη συνέχεια των  νοκ-άουτ.  

Ο Βασίλης Σιχλιμίρης  στη κατηγορία  «Ανεξάρτητοι 50-59 ετών» αρχικά πέρασε από τον όμιλο του ως 2ος , αλλά στο 1ο νοκ-άουτ αποκλείσθηκε.

Ο Γρηγόρης Φιλίππου  στη κατηγορία «Βετεράνοι 40-49 ετών» με 3 ήττες στο όμιλο του  δεν προχώρησε.

Ο Χρήστος Καρατζένης  από την ομάδα  Φ.Ε.Α.Βωβούσας  στη κατηγορία «Ανεξάρτητοι  60-64 ετών»  με 1 νίκη και 2 οριακές ήττες  στον όμιλο του δεν κατάφερε να περάσει στους νοκ-άουτ αγώνες.

Η Ευαγγελία  Βαρελά  στη κατηγορία «Ανεξάρτητες γυναίκες» σε όμιλο των 3 αθλητριών αν έκανε 2  ήττες, έμεινε 3η και δεν συνέχισε.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back