Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Τα παιδιά μας παίζουν στις ίδιες παιδικές χαρές»

Εικόνα του άρθρου «Τα παιδιά μας παίζουν στις ίδιες παιδικές χαρές»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2022, 16:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή» σχολιάζει με ανακοίνωσή της το ακροδεξιό «φάουλ» του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ιωάννινα_2023 Γιώργου Λαδιά στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου.

«Καμία απολύτως έκπληξη δεν αποτέλεσε για την παράταξή μας τόσο η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ιωάννινα 2023, της παράταξης που υποστηρίχτηκε επίσημα από την ΝΔ, όσο κ η αμήχανη μεν, κάλυψη δε, της ίδιας της παράταξής του εντός του δημοτικού συμβουλίου» τονίζει η παράταξη και συμπληρώνει.

«Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας παίζουν στις ίδιες παιδικές χαρές με την Σιάπκα, την Λάουρα, τον Αλία και πηγαίνουνε στα ίδια σχολεία. Στην παράταξή μας είχαμε υποψηφίους Ρομά συμπολίτες μας και διεκδικούμε δικαίωμα ψήφου για όλους και όλες τους κατοίκους της πόλης, από όπου και αν κατάγονται από όπου και αν ήρθαν, ότι χρώμα και αν έχουν, σε όποιο Θεό και αν πιστεύουν».

Καταδικάζει την τοποθέτηση του κ. Λαδιά, αλλά και τη στάση της παράταξής του που ουσιαστικά απέφυγε να πάρει θέση. «Λαθραίες ανθρώπινες ψυχές υπάρχουν μόνο σε άρρωστα μυαλά. Είναι οι ίδιοι που υποστήριζαν πως δεν είναι δημοκρατικός ο αποκλεισμός της χρυσής αυγής από τα ΜΜΕ για να δικαιολογήσουν ότι είναι δημοκρατικό να μιλούν για ‘λαθροεισβολείς’».

Καλεί δε τις «δημοκρατικές δυνάμεις του δημοτικού συμβουλίου οφείλουν όλες δημόσια να καταδικάσουν την οποιαδήποτε μισαλλόδοξη και ρατσιστική άποψη εκπορεύεται από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και όσους δια της σιωπής τους χαϊδεύουν το ακροδεξιό τους ‘πελατολόγιο’».

(φωτό αρχείου)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back