ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα καλύτερα λόγια…

Εικόνα του άρθρου Τα καλύτερα λόγια…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2022, 11:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Tα καλά λόγια του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη προς τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη κάθε άλλο παρά περισσεύουν εδώ και ενάμιση μήνα.

Οι σχέσεις των δύο αντρών, τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Φαίνεται όμως ότι ο κ. Τσιρογιάννης και ο κ. Καχριμάνης ήρθαν πιο κοντά για κάποιον λόγο, με τον πρώτο να εκφράζει συχνά πυκνά τις ευχαριστίες του στον δεύτερο, με κάθε ευκαιρία.

Η τελευταία ευκαιρία τού δόθηκε με την παράδοση ενός οχήματος 4x4 για την Πολιτική Προστασία του Δήμου από την Περιφέρεια Ηπείρου. Σε δελτίο Τύπου, ο δήμαρχος καταγράφει καταρχάς τα εύσημα που έδωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης στον κ. Καχριμάνη.

Και στη συνέχεια, εστιάζει στη συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης σε διάφορα ζητήματα, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων.

«Αυτό που έγινε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα μείζονα και σοβαρά. Τα μεγάλα αγκάθια της εποχής μας, όπως είναι η πανδημία, η κλιματική αλλαγή αλλά ακόμη και η διαχείριση των απορριμμάτων περνούν μέσα από τη συνεργασία και την αλληλοβοήθεια» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Τσιρογιάννης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back