Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 29-09-2022, 09:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τα τοπικά συμβούλια Μπάφρας, Νεοκαισάρειας και Ανατολής συναντήθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από τα στελέχη της παράταξης Δέσποινα Ευτυχιάδου, Μάκη Χριστοφορίδη και Γιώργο Ζερβό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η καθυστέρηση της σύνδεσης με το νέο δίκτυο ύδρευσης με την ταυτόχρονη απομόνωση του παλαιού, η ίδρυση και κατασκευή του 2ου παιδικού-νηπιοβρεφονηπιακου σταθμού και η ανακατασκευή της οδού από τη θέση του Lidl επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας μέχρι τη λεωφ. Νιάρχου στην Ανατολή, ο καθαρισμός των καταβοθρών και των δύο αλσυλίων για λόγους αντιπλημμυρικής προστασίας και πυρασφάλειας, η σήμανση του κόμβου Μπάφρα – Κουτσελιό και οι εγκαταλελειμένες παιδικές χαρές στην Μπάφρα και τα έργα για την αποχέτευση ομβρίων και λυμάτων της περιοχής, η μη πιστοποιημένη μέχρι σήμερα παιδική χαρά και η ανάγκη ύπαρξης σύγχρονων στάσεων αστικού ΚΤΕΛ, ώστε οι μαθητές να μην αναμένουν το λεωφορείο υπό βροχή, στη Νεοκαισάρεια.

Το συμπέρασμα, σύμφωνα με την παράταξη, είναι ότι «ενώ οι κοινότητες αυτές αιτούνται για πολλά έτη αιτούνται τα ίδια έργα, πλην όμως η υλοποίησή τους δεν προχωρά, παρόλο που δεν αφορούν έργα δύσκολα, αλλά απαιτούν απλώς πολιτική βούληση, σωστό προγραμματισμό και καλό συντονισμό».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso