ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

#ΣυνεχίζουμεErasmus! σε καιρό πανδημίας

Εικόνα του άρθρου #ΣυνεχίζουμεErasmus! σε καιρό πανδημίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2021, 16:32
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τηλεδιάσκεψη για το Erasmus+ έκανε η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την περασμένη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, με τους φοιτητές-τριες που πρόκειται να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους ή πρακτική άσκηση σε πανεπιστήμιο ή φορέα του εξωτερικού, μέσω του προγράμματος Erasmus+.

Το πρόγραμμα έχει βρεθεί και αυτό στην περιδίνηση της πανδημίας, αλλά όπως σημειώνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη σχετική ανακοίνωση, περισσότεροι από 250 φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετακινούνται, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας που λαμβάνονται σε εθνικό επίπεδο.

Η διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων τονίζει επίσης ότι έχει την «αμέριστη στήριξη του πρύτανη Τριαντάφυλλου Αλμπάνη και του αντιπρύτανη Μηνά Πασχόπουλου».

Με σύνθημα #ΣυνεχίζουμεErasmus! η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων διοργάνωσε τη δίωρη ζωντανή τηλεσυνάντηση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 100 φοιτητές-τρες εξέφρασαν προβληματισμούς, συζήτησαν νεότερες εξελίξεις για την κινητικότητα των φοιτητών σε καιρό πανδημίας, επιλύθηκαν απορίες για τρέχοντα θέματα και για αλλαγές στις διαδικασίες του  προγράμματος. Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαπιστώθηκε η ανάγκη «για ευελιξία στην εφαρμογή του προγράμματος και για συνεχή προσαρμογή των φοιτητών στις μεταβαλλόμενες συνθήκες».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back