ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνέδριο καρδιολογίας στο Νησί

Εικόνα του άρθρου Συνέδριο καρδιολογίας στο Νησί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2017, 19:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στα Γιάννενα το πανελλήνιο συνέδριο επεμβατικής καρδιολογίας «Cardio Cath» από 22 έως 24 Ιουνίου. Οργανωτές του συνεδρίου, είναι ο καθηγητής Καρδιολογίας Ιωαννίνων Λάμπρος Μιχάλης, ο αναπληρωτής καθηγητής Καρδιολογίας Αθηνών Κωνσταντίνος Τούτουζας και ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης Δημήτρης Καρμπαλιώτης. 

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο συνεδριακό κέντρο στο Νησί Ιωαννίνων. Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως ομιλητές πάνω από 80 διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους για τα νεώτερα δεδομένα στη διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Με την ευκαιρία του συνεδρίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Du Lac, ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: «Η Οικονομία και η Ηθική στην Υγεία».

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Β’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι κ. Μιχάλης, Τούτουζας και Καρμπαλιώτης, ενώ θα μιλήσουν ο Δ. Σιδερής, ομότιμος καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Στ. Γερουλάνος, καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστήμιο Ζυρίχης, ο Σ. Κοσμίδης, τέως βουλευτής Επικρατείας και επίτιμος δικηγόρος, και ο Π. Τούτουζας, ομότιμος καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.cardio-cath.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back