Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Συναγερμός» για τις φωτιές σε Κορινθία και Ηλεία

Εικόνα του άρθρου «Συναγερμός» για τις φωτιές σε Κορινθία και Ηλεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/07/2020, 23:53
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο μαίνονται και για την αντιμετώπισή τους, μετακινούνται πυροσβέστες και από την Ήπειρο.

Σύμφωνα με την ένωση πυροσβεστών Ηπείρου, στην πυρκαγιά στην Κόρινθο υπάρχουν 10 οχήματα με 40 άτομα πλήρωμα από την Ήπειρο, στην πυρκαγιά στον Πύργο υπάρχουν 5 οχήματα με 10 άτομα και στην Πάτρα βρίσκονται είναι 15 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

«Σάββατο πρωί που θα ξεκινήσουν οι αλλαγές θα είναι στο δρόμο ή σε πυρκαγιές πάνω από 20 οχήματα μαζί με τα βοηθητικά και πάνω από 130 άτομα, αν βάλουμε και αυτούς που είναι σε επιφυλακή στις υπηρεσίες» αναφέρουν και ξεκαθαρίζουν:

«Οι πυροσβέστες και πυροσβέστριες της Ηπείρου σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν είναι αντίθετοι στην ενίσχυση άλλων υπηρεσιών για οποιοδήποτε συμβάν και ιδίως για πυρκαγιές σαν αυτές που μαίνονται. Όπου έχουν πάει προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και είναι πάντα πρόθυμοι. Παρόλα αυτά θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι όλες αυτές οι μετακινήσεις έχουν αποδυναμώσει κατά πολύ την Περιφέρεια Ηπείρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί ο σχεδιασμός σχετικά με την επάνδρωση των περιπολικών με ότι αυτό συνεπάγεται».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back