Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύγχρονες πρακτικές στην εστίαση

Εικόνα του άρθρου Σύγχρονες πρακτικές στην εστίαση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/06/2019, 17:07
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης των METRO Cash & Carry «Πετυχαίνουμε Μαζί», στα Γιάννενα, αφήνοντας ικανοποιημένους τους διοργανωτές. Συμμετείχαν πάνω από το εκατό επαγγελματίες, στο πρόγραμμα που παρέχεται δωρεάν και περιλαμβάνει ένα διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA.

Μεταξύ άλλων μίλησαν σε σεμινάρια ο nomad chef Ανδρέας Λαγός, με θέμα: «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι», ο Ανδρέας Ματθίδης, sommelier - Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, με θέμα «Το κρασί στην επιχείρησή μας», ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, με θέμα: «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα» και ο Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer της πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot, με θέμα: «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας»

Το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα Γιάννενα ήταν ένας από τους τρεις σταθμούς, μαζί με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ: metrocashandcarry.gr/mazi

«Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που δείχνει αφενός το πραγματικό ενδιαφέρον μας για τις επιχειρήσεις των συνεργατών μας και αφετέρου τη διάθεσή μας –έχοντας τη γνώση για τις τάσεις της αγοράς σε διεθνές επίπεδο να φροντίζουμε για την εξέλιξη και την ανάπτυξή τους», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Παπαδοπούλου, γενική διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της METRO AEBE.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back