ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην αντεπίθεση περνάει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2017, 14:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην αντεπίθεση περνάει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου με πρόεδρο την Κατερίνα Μιτοπούλου. Ο σύλλογος εργαζόμενων στα δημόσια κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας κατήγγειλε πριν από λίγες τη διοίκηση ότι προχωρά σε «ιδιωτικοποίηση της πρόνοιας». Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η διοίκηση προχωρά στην ενοικίαση χώρου του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων (στον  λόφο Βελισσαρίου) στη μη κυβερνητική οργάνωση «Terre des homes» έναντι του τιμήματος των 3.000 ευρώ μέχρι τον Αύγουστο για τη λειτουργία δομής ανήλικων προσφύγων.

«Με αίσθημα ευθύνης απαντάμε ότι δεν υφίσταται καμία παραχώρηση της Δομής Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων έναντι κανενός είδους χρηματικού αντιτίμου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Μιτοπούλου.

Επισημαίνει δε ότι η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας προβαίνει «όλο αυτό το διάστημα, ως οφείλει, σε επαφή τόσο με την εν λόγω ΜΚΟ όσο και με άλλους φορείς και συλλογικότητες στο πλαίσιο της προσπάθειας ανταπόκρισης μας στις κοινωνικές ανάγκες των ημερών, της καλύτερης αξιοποίησης των υφιστάμενων υποδομών και της ενίσχυσης των υπαλλήλων του Κέντρου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back