Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη Βουλή… ο Β. Μιχελάκης

Εικόνα του άρθρου Στη Βουλή… ο Β. Μιχελάκης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2021, 17:59
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με το ερώτημα: «Ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής-Μακεδονίας υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον ή ‘συντονίζει’ την εξυπηρέτηση αλλότριων;» το ΚΙΝΑΛ κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και στους αρμόδιους υπουργούς με την οποία ζητά από την κυβέρνηση να σταματήσει τη δραστηριότητα του Βασίλη Μιχελάκη.

Την ερώτηση υπογράφουν πέντε βουλευτές: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Αρβανιτίδης, Ευαγγελία Λιακούλη, Απόστολος Πάνας και Χρήστος Γκόκας. 

Οι ερωτώντες αναφέρονται σε δημοσιεύματα του Τύπου (και δη των μέσων ενημέρωσης της Κοζάνης) για κάποιες αποφάσεις του κ. Μιχελάκη που «ανεξάρτητα από τη νομιμότητα ή μη της κάθε απόφασης, η συνολική τους αξιολόγηση προβληματίζει ακόμα και τους πιο ευκολόπιστους για τον συντονισμό και την αλληλουχία τους».

Κάνουν λόγο για «προνομιακή μεταχείριση μιας συγκεκριμένης εταιρείας», για «πρακτική της κατάτμησης δημόσιας γης για την απευθείας απόδοση της με ελάχιστο τίμημα με αντίστοιχη βλάβη του Δημοσίου», για συμμετοχή στις διαδικασίες αυτές «προσώπων του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Μιχελάκη» κ.λπ.

Με το δεδομένο ότι τα δημοσιεύματα δεν έχουν διαψευστεί, οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ζητούν επί της ουσίας να ελεγχθούν όλες οι σχετικές αποφάσεις που έχει υπογράψει ο κ. Μιχελάκης και να δοθούν όλα τα σχετικά στοιχεία. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back