Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Στη βοή των νερών», ένας διαγωνισμός διηγήματος

Εικόνα του άρθρου «Στη βοή των νερών», ένας διαγωνισμός διηγήματος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/12/2021, 16:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος με θέμα «Στη βοή των νερών» διοργανώνουν οι εκδόσεις Καστανιώτη και το λογοτεχνικό περιοδικό «Διάσελο» (ΑΜΚΕ land+water). Το «Διάσελο» εκδίδεται με αφορμή το Φεστιβάλ Βωβούσας και το επιμελείται ο συγγραφέας Νίκος Χρυσός.

 Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξαιρέτως. Δεκτά θα γίνονται κείμενα που θα έχουν αποσταλεί μέχρι και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 (έως και τις 23:59΄) στην ηλεκτρονική διεύθυνση diaselo@land-water.org, μαζί με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του διαγωνιζόμενου. Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 2.500 λέξεις.  

Το έπαθλο για τους νικητές των τριών πρώτων διηγημάτων είναι δωρεάν τετραήμερη φιλοξενία –με ημιδιατροφή– σε ξενώνα της Βωβούσας, ενώ τα δέκα καλύτερα θα δημοσιευθούν στο περιοδικό Διάσελο (τεύχος #4) μαζί με πρωτότυπα κείμενα των: Ιάκωβου Ανυφαντάκη, Έλενας Μαρούτσου, Βασιλικής Πέτσα, Θανάση Σταμούλη, Μαρίας Φακίνου και Σταύρου Χριστοδούλου.

 Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και η παρουσίασή τους θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ Βωβούσας το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Τατιάνα Αβέρωφ, Δημήτρης Νόλλας, Σταυρούλα Παπασπύρου, Γιώργος Περαντωνάκης, Νίκος Χρυσός.

Επιμελητής κειμένων περιοδικού, συντονιστής διαγωνισμού: Νίκος Χρυσός.

Περισσότερες πληροφορίες: diaselo@land-water.org.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back