Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε αναμονή νέων προορισμών…

Εικόνα του άρθρου Σε αναμονή νέων προορισμών…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/05/2018, 17:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη βελτίωση των χώρων υποδοχής από χώρες εκτός Σένγκεν, όπως είναι το Ισραήλ, στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ζήτησε ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας TUS Μ. Weinstein από τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη. Η συνάντηση των δύο αντρών έγινε σήμερα στο γραφείο του περιφερειάρχη, με τον δεύτερο να ανταποκρίνεται άμεσα στο αίτημα του κ. Weinstein.

Τα Γιάννενα και η Ήπειρος ποντάρουν πολλά στην καλή συνεργασία με την εταιρία TUS, η οποία έχει «πετάει» στη γραμμή Λάρνακα-Ιωάννινα. Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων βρίσκεται σε αναμονή για τους επόμενους προορισμούς. Ο πρόεδρος της TUS ενημέρωσε ότι οι επόμενοι προορισμοί θα είναι το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και η Ρώμη της Ιταλίας. Για τη Ρώμη μάλιστα ο κ. Weinstein εκτίμησε ότι η πρώτη πτήση θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Όσον αφορά τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής, αυτές συνδέονται με την απευθείας πτήση από το Τελ Αβίβ η οποία έχει πάρει αναβολή για τον Οκτώβριο.

Ο κ. Καχριμάνης από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της TUS βγήκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος. «Εκτιμούμε ότι τα δύο αεροδρόμια, του Ακτίου και των Ιωαννίνων. θα καλύπτουν πλέον πλήρως τις ανάγκες της Ηπείρου» τόνισε. Όπως πρόσθεσε, το αεροδρόμιο Ακτίου θα εξυπηρετεί τις παραθαλάσσιες περιοχές και το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα καταστήσει πιο εύκολα προσβάσιμες  περιοχές της Ηπείρου που προσφέρονται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού καθώς και της Νότιας Αλβανίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back