Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια συνάντηση… συμμάχων

Εικόνα του άρθρου Μια συνάντηση… συμμάχων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2018, 22:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Γιάννενα βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ως επισκέπτης, ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας TUS, Μ. Weinstein, της εταιρίας που κάνει το δρομολόγιο Λάρνακα-Ιωάννινα, που θα κάνει το δρομολόγιο Ισραήλ-Ιωάννινα και που επιθυμεί να καταστήσει το γιαννιώτικο αεροδρόμιο κόμβο για προορισμούς του εξωτερικού, ξεκινώντας από τη Γερμανία. 

Ο κ. Weinstein είχε συνάντηση σήμερα το απόγευμα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Γκόλα. Η συνάντηση αυτή δεν είχε να προσφέρει κάτι νεότερο, πέραν του γεγονότος ότι υπογραμμίζει την καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Το μόνο που έκανε γνωστό ο κ. Weinstein, είναι ότι τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη Ηπείρου για να τους ζητήσει αναβάθμιση των υποδομών του αεροδρομίου για να είναι σε θέση υποδοχής... «των χιλιάδων επισκεπτών», όπως είπε.

Ο κ. Γκόλας, από την πλευρά του, υπενθύμισε την έντονη επιθυμία των ομογενών στη Γερμανία για την πτήση προς και από Ιωάννινα, προσθέτοντας ότι σύμμαχος στην όλη προσπάθεια είναι και ο έλληνας δήμαρχος του Schwerte, Δημήτρης Αξούργος. «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα» είπε ενώπιον του κ. Weinstein.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back