Λυκ πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ψάχνοντας πάλι τον έλληνα τουρίστα…

Εικόνα του άρθρου Ψάχνοντας πάλι τον έλληνα τουρίστα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/07/2020, 19:27
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δεκαπέντε Έλληνες δημοσιογράφους και bloggers, διαπιστευμένους στο τουριστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, φιλοξένησε η Περιφέρεια Ηπείρου από 20-23 Ιουλίου, στην Πάργα, την Πρέβεζα και τα Σύβοτα, στο πλαίσιο του έργου «Δικτύωση και προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου».

Το 2ο familiarization trip είχε στόχο την προβολή της παραθαλάσσιας  Ηπείρου στην ελληνική αγορά, στη… μοναδική που έχει απομείνει φέτος, ελέω πανδημίας, μήπως και διασωθεί κάπως η κατάσταση στον τουριστικό κλάδο.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε στην Πάργα ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο οποίος δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στον τουρισμό της περιοχής και τους ενημέρωσε «για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηπείρου, ως προορισμό διακοπών για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο».

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη ότι «οι εκπληκτικές παραλίες, μήκους 100 χιλιόμετρων με τα γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά του Ιονίου πελάγους, είναι απόλυτα ασφαλείς για τους επισκέπτες, καθώς  αποκλείουν κάθε μορφή συνωστισμού, προσφέροντας άπλετο χώρο, που είναι ζητούμενο αυτό το καλοκαίρι»…

Επίσης  ανέφερε τα καθιερωμένα, περί τήρησης των μέτρων στις επιχειρήσεις κ.λπ. και υπερθεμάτισε, χαρακτηρίζοντας την Ήπειρο «τον πιο ασφαλή καλοκαιρινό προορισμό» με πολύ προσιτές τιμές για την ελληνική οικογένεια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back