Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 3-05-2019, 13:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δεκαμελή αποστολή, αποτελούμενη από εκπροσώπους του τουρισμού και τουριστικούς πράκτορες αραβικών χωρών θα υποδεχθεί ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, τη Mideast Travel και την Αegean από 6 έως 8 Μαΐου. Η αποστολή αυτή  καταφτάνει στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης(FamTrip).

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης του προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος» καθώς και συναντήσεις Β2Β, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, στις 18:00,  στο ξενοδοχείο Du Lac. Στις 7 και 8 Μαΐου, θα γίνουν επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Το ταξίδι εξοικείωσης των αράβων εκπροσώπων τουρισμού πραγματοποιείται μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία και ανάπτυξη του προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος» από το τουριστικό Γραφείο Mideast Travel στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών αλλά και μετά από ενέργειες-πρωτοβουλίες που προηγήθηκαν από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Γκόλα και τον Εσσάμ Αλαντάση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2