ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρώτος σε ψήφους ο Γ. Βιτάλης στη Διεπαγγελματική

Εικόνα του άρθρου Πρώτος σε ψήφους ο Γ. Βιτάλης στη Διεπαγγελματική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/02/2020, 16:18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τις περισσότερες ψήφους (19) πήρε ο αντιπρόεδρος της «Δωδώνης» Γιάννης Βιτάλης, στις εκλογές του ΣΕΒΓΑΠ που έγιναν την περασμένη Παρασκευή.

«Νοιώθω ευτυχής, μα πάνω απ’ο όλα ευγνώμων για όσους με εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν όσα πίστεψα, γυρίζοντας την πλάτη σε διχαστικά στοιχεία. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση αλλά ίσως να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε μαχητή του αυτονόητου. Υπομονή, δύναμη και focus στον στόχο. Βέβαια η ίδρυση από την υλοποίηση είναι επίσης δρόμος κοπιώδης.

Εύχομαι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να παραμερίσουν διαφωνίες και προσωπικές μικροφιλοδοξίες και να αφιερωθούν μαζί μου στον επόμενο στόχο» τόνισε ο κ. Βιτάλης για την εκλογή του.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι : Μιχάλης Σαράντης (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.) 15, Κώστας Χατζάκος (ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.) 13, Αλέξανδρος Μποτός (ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε.) 10 ψήφους.

Τα 4 αναπληρωματικά μέλη για τη διοίκηση της Διεπαγγελματικής είναι οι Στέφανος Παντελιάδης (ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.), Δημήτρης Μπίζιος (ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε.), Γιώργος Γιαννίτσης (ΟΜΗΡΟΣ ΑΒΕΕ) και Γιάννης Μπέλας (ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back