Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρώτη σε πωλήσεις η φέτα «Δωδώνη» το 2018

Εικόνα του άρθρου Πρώτη σε πωλήσεις η φέτα «Δωδώνη» το 2018
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2019, 13:19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία επώνυμης φέτας Π.Ο.Π. το 2018 βρίσκεται η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η «Δωδώνη» επεξεργάστηκε περίπου 50.000 τόνους εκ της συνολικής ποσότητας γάλακτος που συλλέχθηκε στη διάρκεια του 2018, καθιστώντας την εταιρία για ακόμη μία φορά τον μεγαλύτερο αγοραστή αιγοπρόβειου γάλακτος στη χώρα.

«Πιστή στην παράδοση και φροντίζοντας για την εφαρμογή αποκλειστικά αυθεντικών μεθόδων παραγωγής φέτας, η ‘Δωδώνη’ έχει δεσμευτεί να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές την υψηλότερη ποιότητα και αυθεντική γεύση. Όλα αυτά, έχουν καταστήσει τη φέτα ‘Δωδώνη’ Νο. 1 σε αξία πωλήσεων στην Ελλάδα και το 2018 έχοντας κερδίσει για ακόμη μία χρονιά την αγάπη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών» αναφέρει η εταιρία.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καταναλωτές για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα προϊόντα μας για ακόμη μία χρονιά, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την αυθεντικότητα και ποιότητα στην καθημερινή διατροφή τους. Η ‘Δωδώνη’, πάντα πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, συνεχίζει δυναμικά την παραγωγή αγνών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης, με ναυαρχίδα τη φέτα Π.Ο.Π. Για την παραγωγή της φέτας μας, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αγνές πρώτες ύλες και 100% ελληνικό γάλα, που συλλέγουμε καθημερινά από μικρούς και μεγάλους έλληνες παραγωγούς, κυρίως από την περιοχή της Ηπείρου. Είναι μεγάλη μας χαρά η φέτα ‘Δωδώνη’ – ένα προϊόν με μεγάλη ιστορία, ασύγκριτη ποιότητα και αυθεντική γεύση – να έχει ξεπεράσει για ακόμη μία φορά σε πωλήσεις τον κοντινότερο ανταγωνιστή μας και να παραμένει στην πρώτη θέση προτίμησης των καταναλωτών» σημειώνει σε γραπτή του δήλωση ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναναγιωτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back