Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρωτιά για τη φέτα «Δωδώνη» και ένα ευχαριστώ

Εικόνα του άρθρου Πρωτιά για τη φέτα «Δωδώνη» και ένα ευχαριστώ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2020, 14:07
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών και το 2019 βρέθηκε η φέτα Π.Ο.Π. «Δωδώνη», τόσο σε όγκο όσο και σε αξία πωλήσεων, όπως ανακοινώθηκε από τη γαλακτοβιομηχανία.

Η γαλακτοβιομηχανία θυμίζει ότι η φέτα «Δωδώνη», ως προϊόν Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π), παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα. Η φέτα, που ως προϊόν μετράει 57 χρόνια στην ελληνική αγορά, αποτελεί δε το σήμα κατατεθέν τόσο για τη «Δωδώνη» όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

«Στο πλαίσιο αυτό, εντός του 2019 η ‘Δωδώνη’ αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά τον κυρίαρχο αγοραστή αιγοπρόβειου γάλακτος σε εγχώριο επίπεδο, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος με περισσότερους από 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς» σημειώνεται. Το προϊόν δε, δίνει το παρών σε πάνω από 50 χώρες στον κόσμο.

 «Η αφοσίωσή μας στο να παράγουμε τη ΠΟΠ φέτα μας για πάνω από 50 χρόνια με αυθεντικά, αγνά και πάνω απ’ όλα ελληνικά συστατικά, συνεχίζει να αναγνωρίζεται από το καταναλωτικό κοινό. Όλοι εμείς στην οικογένεια της ‘Δωδώνη’ ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες καταναλωτές που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμη μία χρονιά και επέλεξαν την πολυβραβευμένη φέτα μας. Παραμένουμε πιστοί στο όραμα και στη φιλοσοφία μας να δημιουργούμε καθημερινά αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας και αυθεντικής γεύσης, μόνο με 100% ελληνικό γάλα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν αυτή μας η επιλογή, ανταμείβεται και επιβραβεύεται από το κοινό» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back