Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προετοιμασίες για την απεργία

Εικόνα του άρθρου Προετοιμασίες για την απεργία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/11/2022, 14:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, μαζί με τον προεδρεύοντα στην Ε.Ε. Μιχάλη Μπράτη και το μέλος της, Βασίλη Πολυμερόπουλο, συν τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος Χρήστο Γρίβα, τον αντιπρόεδρο Στέφανο Σίντο και το μέλος, Χρήστο Μεντή, επισκέφθηκε εργασιακούς χώρους στην πόλη, , μεταξύ των οποίων τον ΕΦΚΑ και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου «Νεομάρτυς Γεώργιος».

«Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους συγκεκριμένους χώρους και έγινε αναλυτική ενημέρωση για την απεργιακή κινητοποίηση της 9ης του Νοέμβρη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων έκαναν περιοδεία σε οικοδομές των Ιωαννίνων και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «συζήτησαν με δεκάδες  συναδέλφους, ενημέρωσαν και συζήτησαν για το περιεχόμενο της απεργίας».

Ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου Βασίλης Ντακαλέτσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ενώ υπάρχει πολύ δουλειά αυτή την περίοδο, ωστόσο για τους εργαζόμενους δεν μένει τίποτα στην τσέπη τους», αλλά και ότι «η μεγάλη κατάκτηση που είχαμε φέτος με την υπογραφή της κλαδικής ΣΣΕ ήρθε μετά από τους αγώνες και τις απεργίες του κλάδου όλα αυτά τα χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back