Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πέθανε ο Βασίλης Μασσαλάς

Εικόνα του άρθρου Πέθανε ο Βασίλης Μασσαλάς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/07/2022, 15:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πέθανε ο Βασίλης Μασσαλάς, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, την περασμένη δεκαετία.

Η δημοτική αρχή εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τονίζει ότι «υπηρέτησε τον δήμο και την τοπική αυτοδιοίκηση με συνέπεια, αφοσίωση και επιμονή. Άφησε το δικό του αποτύπωμα ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας», εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σε ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων, αναφέρει ότι ο εκλιπών «άφησε το δικό του αποτύπωμα ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, συμμετείχε στα κοινά και υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου Ιωαννίνων με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα» και αποφάσισε, εκτός από το να συλλυπηθεί την οικογένεια, να παραστεί αντιπροσωπεία στην κηδεία του και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του και να ενισχύσει, στη μνήμη του, κοινωνικές και προνοιακές δομές του Δήμου.

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και ο επικεφαλής, Θωμάς Μπέγκας, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Βασίλη Μασσαλά. «Ο Βασίλης υπήρξε μέλος της παράταξης και υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου» αναφέρει η παράταξη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back