Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

…παρεμπιπτόντως «ναι» Δήμου για το κλειστό στον Κατσικά

Εικόνα του άρθρου …παρεμπιπτόντως «ναι» Δήμου για το κλειστό στον Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2022, 15:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών και προσωπικά ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, αποφάσισαν να… σπάσουν τη σιωπή τους για τη χωροθέτηση του κλειστού.

Μάλιστα, ο δήμαρχος, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση κατά την επίσκεψή του στα έργα για τον μεγάλο δακτύλιο της πόλης είπε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας επέλεξαν τον χώρο της πρώην ΔΕΛΙ, ο οποίος έχει μεταβιβαστεί στην Περιφέρεια ως τμήμα του αγροκτήματος της Γεωργικής Σχολής. Η συγκεκριμένη έκταση είναι εντός ΖΟΕ και από τον έλεγχο των υπηρεσιών του Δήμου διαπιστώθηκε ότι μπορούν να χωροθετηθούν αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Ωστόσο απαιτείται μία σειρά από μελέτες και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις».

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου είχαν «συνεργασία με τον περιφερειάρχη και υπηρεσίες της Περιφέρειας για το θέμα της χωροθέτησης».

Προφανώς, η συνεργασία έγινε μετά την ανάρτηση του κ. Καχριμάνη, όπου ανέφερε ότι η έκταση στην οποία θα τοποθετηθεί το κλειστό, είναι εκτός ΖΟΕ…

Τέλος, ο δήμαρχος ταυτίστηκε με τον τρόπο (μη) ενημέρωσης του περιφερειάρχη, λέγοντας ότι «συμμετέχουμε στις διαδικασίες αλλά δεν κραυγάζουμε», κάνοντας μια παρεμπιπτόντως δήλωση για ένα σοβαρότατο θέμα, στο περιθώριο μιας επίσκεψης σε έργο... 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back