Tην παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη... και ο Γέρο Δημητράκης» παρουσιάζουν ο Δήμος Ιωαννιτών (και συγκεκριμένα το «Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση) και η «Μετάδραση», στο πλαίσιο του προγράμματος «Together in Sport», την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου.
Καραγκιοζοπαίχτης ο Γιώργος Ηπειρώτης.
Η υπόθεση: Τα Χριστούγεννα έφτασαν στον Μπερντέ και η γειτονιά του Καραγκιόζη γιορτάζει. Τα Κολλητήρια τρέχουν στους δρόμους, λένε τα κάλαντα και εισπράττουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Οι άνθρωποι, γνωστοί ή άγνωστοι, τέτοιες μέρες μεταξύ τους εύχονται και γλεντούν.
Όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και στο αρχοντόσπιτο της γειτονιάς, που κατοικεί ο πιο ανάποδος, ο πιο τσιγκούνης, ο πιο μόνος άνθρωπος του κόσμου, ο Γέρο Δημητράκης.
- Με την covid κάτω από το έλατοΤο Βέλγιο είναι μία από τις χώρες με τους μεγαλύτερους περιορισμούς στον αριθμό των συνδαιτυμόνων
- Όταν ο Καραγκιόζης ήρθε στα ΓιάννεναΤο σεράι του Αλή πασά από τους πρώτους χώρους που φιλοξενήθηκαν παραστάσεις
- Tα Χριστούγεννα που παραλίγο να μη γιορταστούνΣτα Γιάννενα, πριν πολλά πολλά χρόνια

