Παραίτηση αντιδημάρχου ζητάει η αντιπολίτευση στο Μέτσοβο

Εικόνα του άρθρου Παραίτηση αντιδημάρχου ζητάει η αντιπολίτευση στο Μέτσοβο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2020, 19:25

Η παράταξη «Δύναμις Δημοτών» στον Δήμο Μετσόβου ζητάει την παύση του αντιδημάρχου Παύλου Τασιούλα από τα καθήκοντά του. 

«Ο εν λόγω αντιδήμαρχος, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του, είναι ο κύριος υπεύθυνος για το γεγονός ότι 150.000 ευρώ (Έκτακτη Επιχορήγηση για Θεομηνίες), τα οποία έπρεπε να καλύψουν πληγές από την πρόσφατη θεομηνία στη Μεγάλη Γότιστα, δεν κατέληξαν όπως έπρεπε στις κυρίως πληγείσες περιοχές» αναφέρει η παράταξη του Σπύρου Βασιλείου.

Ζητάει «άμεσες ενέργειες» από το δήμαρχο Μετσόβου και συμπληρώνει: «Θεωρούμε ότι και εσείς ο ίδιος δεν γνωρίζατε τη συγκεκριμένη μεθόδευση η οποία μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την περιοχή της Μεγάλης Γότιστας. Καταλαβαίνετε το μέγεθος της παραπλάνησης που υπέστη τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου, ας ελπίσουμε ότι δε θα θρηνήσουμε θύματα στις επόμενες πλημμύρες και μάλιστα ‘θύματα με τις υπογραφές όλων μας’».

Η παράταξη τονίζει επίσης ότι «θα πρέπει οπωσδήποτε να τροποποιηθεί η χρηματοδότηση των ασφαλτικών του οικισμού Αγίου Νικολάου (Χρηματοδότηση της εν λόγω δημοπράτησης από άλλη πηγή) και με τα 150.000 ευρώ της έκτακτης επιχορήγησης να γίνει νέα τεχνική μελέτη που θα αφορά μόνο τη Μεγάλη Γότιστα και τις κυρίως πληγείσες περιοχές».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back