Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παίρνει τα μέτρα της η Συνεταιριστική Τράπεζα

Εικόνα του άρθρου Παίρνει τα μέτρα της η Συνεταιριστική Τράπεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2020, 18:55
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ενημερώνει ότι τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια εργαζόμενων και πελατών, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνέχιση της επιχειρησιακής της λειτουργίας.

Τα καταστήματα της τράπεζας είναι ανοικτά με ελεγχόμενη προσέλευση των πελατών και ενίσχυση των μέτρων προστασίας των ταμείων. Για την αποφυγή συνωστισμού και την προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων συνίσταται στους πελάτες να εξυπηρετούνται 24 ώρες το 24ώρο:

  • Με e-banking μέσω του συνδέσμου https://ebanking.epirusbank.com
  • Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο https://www.epirusbank.com/contact
  • Μέσω του δικτύου ΑΤΜ σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα, μέσω του δικτύου της Attica Bank και των Συνεταιριστικών Τραπεζών
  • Για τις υπηρεσίες Business Banking και Personal Banking οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται από εξειδικευμένα στελέχη μέσα από το τηλεφωνικό κέντρο 26510 59050
  • Προτρέπονται οι πελάτες να ενισχύσουν τη χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών για τον περιορισμό της χρήσης μετρητών.

Επίσης, γίνονται απολυμάνσεις, έχουν ανασταλεί ταξίδια στελεχών στο εξωτερικοί, γονείς και εργαζόμενοι ευπαθών ομάδων παίρνουν ειδικές άδειες κ.λπ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back