Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ορίζοντες Ηπείρου: Τέλος οι συζητήσεις…

Εικόνα του άρθρου Ορίζοντες Ηπείρου: Τέλος οι συζητήσεις…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/12/2022, 13:07
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τους λόγους της αποστασιοποίησής της από το κοινό αίτημα των υπόλοιπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου η υπόθεση της περιβαλλοντικής καταστροφής στον Λούρο εξηγεί η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Ο κ. Ριζόπουλος έχει δεχτεί κριτική από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» με το σκεπτικό ότι «βρίσκεται στην ίδια πλευρά με τον κ. Καχριμάνη».

Στη σημερινή της ανακοίνωση, η παράταξη υποστηρίζει ότι η ώρα των συζητήσεων έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ότι το μόνο που θα έχει μείνει, είναι η μήνυση που κατέθεσε η ίδια. Σχολιάζει δε ότι δεν την ξάφνιασε η διαφωνία των υπόλοιπων παρατάξεων στο να ζητηθεί στο κοινό κείμενο η παραίτηση του κ. Καχριμάνη.

Κατά τα άλλα, αναρωτιέται χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να συνυπογράψουν κείμενο οι Ορίζοντες Ηπείρου που θα ζητά τώρα να αρχίσει να παράγει μελέτες ο κος Καχριμάνης και να δείξει τώρα περιβαλλοντική ευαισθησία; […]. Η μόνη υπεύθυνη στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι να ενταχθούν ως συμπαραστάτες στη μηνυτήρια αναφορά των Οριζόντων Ηπείρου. Είναι δικαίωμα όλων των παρατάξεων να ζητούν να συζητηθούν όποια θέματα θέλουν. Όχι όμως με τρόπο που υποτιμά τη νοημοσύνη μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3