Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Οντισιόν για το «Μάθημα ιστορίας» στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Οντισιόν για το «Μάθημα ιστορίας» στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2022, 17:46
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι ΔΗΠΕΘΙ ανακοινώνει τις επόμενές του δραστηριότητες, πρώτα στο Καμπέρειο και μετά, τις «open air» για το καλοκαίρι. Καταρχάς, η καλοκαιρινή του παραγωγή θα είναι το «Μάθημα ιστορίας» του Σάκη Σερέφα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πετρόπουλου.

Η παραγωγή είναι ακόμα στην pre production φάση της, καθώς το Σάββατο 21 Μαΐου θα γίνει ακρόαση ηθοποιών στο Καμπέρειο. Οι ενδιαφερόμενες/οι ηθοποιοί μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση: ergastiriadipethei@gmail.com έως την Πέμπτη 19 Μαΐου. Στους συμμετέχοντες/ουσες στην ακρόαση θα σταλεί απόσπασμα του θεατρικού έργου «Μάθημα ιστορίας» που θα χρησιμοποιήσουν στην ακροαματική διαδικασία, όπως και η ώρα διεξαγωγής της.

Στις 8-10 Ιουνίου στο Καμπέρειο θα γίνει ένα τριήμερο αφιέρωμα στην εβραϊκή κοινότητα των Ιωαννίνων. Στις 8-9 Ιουνίου θα φιλοξενήσει την παράσταση «Μέρα Σάββατο» σε σκηνοθεσία της Ιρέν Μπονώ και ερμηνεία της Φωτεινής Μπάνου (ώρα 21:00). Επίσης στις 10 Ιουνίου θα προβληθεί με δωρεάν είσοδο για το κοινό το ντοκιμαντέρ «Ρωμανιώτες: Οι Έλληνες Εβραίοι των Ιωαννίνων» των Ανιές Σκλάβου και Στέλιου Τατάκη.

Για το καλοκαίρι, θα επανέλθει το «Θερινό Μαντείο» με ημερομηνίες και πληροφορίες να αναμένονται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back