Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Όλοι… open mall

Εικόνα του άρθρου Όλοι… open mall
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/12/2018, 17:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σχεδόν καθημερινές γίνονται πια οι παρεμβάσεις της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σπύρο Ριζόπουλο. Παρεμβάσεις που συνοδεύονται από δεσμεύσεις του για την… επόμενη μέρα των εκλογών. Αυτή τη φορά, την αφορμή για την παρέμβασή του την έδωσε η πρόταση προς χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ που κατέθεσαν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για τη δημιουργία open mall.

Ο κ. Ριζόπουλος αποθεώνει τα open mall, προσδίδοντας τους και πολιτική διάσταση, καθώς απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις παρατάξεις και τους υποψήφιους, είτε περιφερειάρχες είτε δημάρχους, να δηλώσουν προεκλογικά την πλήρη στήριξή τους στον θεσμό των ανοικτών κέντρων εμπορίου. Προφανώς τα περί open mall δεν είναι και κανένα δύσκολο πολιτικό θέμα...

«Πρωτοβουλίες όπως τα Open Mall πρέπει να μας ενώνουν όλους στον κοινό σκοπό της ανάπτυξης και της προόδου. Και να αφήνουμε τις διαφορές μας στην άκρη. Ως επόμενη περιφερειακή αρχή, θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Και δεσμευόμαστε ότι θα καλύψουμε το όποιο ενδεχόμενο οικονομικό κενό προκύψει από την εφαρμογή του σε όλες τις πόλεις που μετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα» τονίζει.


* H φωτογραφία είναι του Αθ. Γούση

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back