ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι πρώτοι 22 από τους «Ορίζοντες Ηπείρου»

Εικόνα του άρθρου Οι πρώτοι 22 από τους «Ορίζοντες Ηπείρου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2018, 18:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τους 22 πρώτους υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου-Περήφανοι Ξανά» παρουσίασε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, διεκδικώντας την πρωτιά της περιφερειακής παράταξης που ανακοινώνει έξι μήνες πριν από τις εκλογές το 40% του ψηφοδελτίου.

Σε μια παρουσίαση στην οποία δεν έλειψαν οι αστεϊσμοί και τα χαριτολογήματα, ο κ. Ριζόπουλος έκανε λόγο για 22 ανθρώπους «ήρωες της καθημερινότητας». «Όλοι οι υποψήφιοι είναι καταξιωμένοι στον κλάδο τους. Είναι οικογενειάρχες με ευθύνες και με συνέπεια απέναντι στην κοινωνία. Άνθρωποι που γνωρίζου από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της ζωή. Δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί» δήλωσε. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε αναφορά στον καθένα ξεχωριστά, προσδίνοντας έναν προσωπικό τόνο αλλά και έναν υπέρμετρο συναισθηματισμό (από τον υποψήφιο που του φτιάχνει την ημέρα με ένα «καλημέρα» μέχρι τον υποψήφιο που τον συγκινεί επειδή είναι συνεπής στα ραντεβού του).

Για τους 22 υποψήφιους συμβούλους, ανέφερε δε ότι όλοι κατανοούν πως «πρέπει να δοθεί ένα τέλος στον πολιτικό ξεπεσμό της Ηπείρου», αφήνοντας ξανά αιχμές κατά του Αλέκου Καχριμάνη. Μεταξύ των υποψηφίων, και ο πολιτικός μηχανικός και πρώην δήμαρχος Πασσαρώνος Σάκης Βλέτσας, στενός συνεργάτης του από την πρώτη στιγμή, για τον οποίο επισήμανε ότι «δεν τον συγκινούν τα κομματικά οφίτσια». Οι αναφορές του περί πιέσεων από τη ΝΔ σε πρόσωπα του συνδυασμού για να μη συνταχθούν στο πλευρό του, δεν έλειψαν.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης εκτίμησε ότι τα περί «αντάρτικου» δεν ισχύουν. «Το κάνουν με μοναδικό σκοπό να ανακόψουν τη διεισδυτικότητά μας και στους υπόλοιπους ιδεολογικούς χώρους», τόνισε ενώ ξεκαθάρισε ότι και μετεκλογικά «μετά την επιτυχία του συνδυασμού μας, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας χρωματίσει κομματικά». Επιμένοντας στο ανεξάρτητο της παράταξής του, εκτίμησε τέλος ότι «το να προχωρά κανείς με κομματική στήριξη στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι αυτοκτονικό»…

Τα 22 πρώτα ονόματα λοιπόν των υποψηφίων, είναι:

Νομός Άρτας:

Δημήτρης Βασιλάκης, φαρμακοποιός

Χαράλαμπος Λιάσκας, ιδιωτικός υπάλληλος

Στάθης Νάνος, γιατρός

Μαρία Πανή, δημόσιος υπάλληλος

Γιώργος Φίλιππας, ελεύθερος επαγγελματίας

Νομός Θεσπρωτίας

Άννα Βέτου, επιχειρηματίας-παραγωγός αγροτικών προϊόντων

Σπύρος Βλάχος, επιχειρηματίας

Δημήτρης Γκαμπρέλας, επιχειρηματίας

Αντώνης Δημητριάδης, εκπαιδευτικός

Νομός Ιωαννίνων

Αθανάσιος Βλέτσας, πολιτικός μηχανικός

Μαρίνα Καλιαμούρη, δικηγόρος

Νικολέττα Νικολάου, ιδιωτική υπάλληλος

Κωνσταντίνος Νούσιας, εκπαιδευτικός

Σάκης Παγωτός, επιχειρηματίας,

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, επιχειρηματίας

Μιχάλης Πνευματικός, ελεύθερος επαγγελματίας

Ιωάννης Ράιδος, κτηνοτρόφος

Χρήστος Σλούτας, δημοτικός υπάλληλος

Σπύρος Υφαντής, εκπαιδευτικός

Νομός Πρεβέζης

Βασίλης Λιάλιος, επιχειρηματίας

Δημήτρης Παππάς, πολιτικός μηχανικός

Παρασκευή Τσιρώνη, κοινωνιολόγος

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back