Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 26-01-2022, 08:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι One step from the Edge κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο “A New Era” από την επερχόμενη τρίτη, ακόμη ακυκλοφόρητη δουλειά τους, η οποία υπάρχει εδώ:


Σύμφωνα με το συγκρότημα, «το κομμάτι αφορά τη Νέα Εποχή που έχει σηματοδοτήσει η σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνει η ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η αποθέωση του υλισμού, η διόγκωση των ανισοτήτων, η απομάκρυνση από τις πνευματικές και πραγματικές αξίες,  η χειραγώγηση του ανθρώπου από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αυξανόμενη απόσταση μεταξύ των ανθρώπων, η εντεινόμενη παραβίαση των δικαιωμάτων και η εκμετάλλευση των μαζών για την εξυπηρέτηση ποικίλων συμφερόντων αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη σύνθεση του 'A new era'. Μια "νέα εποχή" έχει ξεκινήσει...και οι προκλήσεις μοιάζουν μεγαλύτερες από ποτέ».

 Οι One step from the Edge δημιουργήθηκαν στα Γιάννενα στα τέλη του 2016 και κυκλοφόρησαν το πρώτο full length cd στα τέλη του 2017 με τίτλο Beneath the Surface, ενώ ακολούθησε το The Deafening Silence τον Μάρτιο του 2020. Και τα δύο άλμπουμ ηχογραφήθηκαν στα “Crown Audio Conspiracies" studios. Την παραγωγή και τη μίξη έκανε ο Αχιλλέας Καλαντζής (Varathron, Aenaon, Katavasia).

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα