ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι εργαζόμενοι της Spider ζητούν λύσεις

Εικόνα του άρθρου Οι εργαζόμενοι της Spider ζητούν λύσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/07/2020, 11:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μόλις μερικές μέρες πριν, οι εδώ και χρόνια πλέον άνεργοι της Spider, στους οποίους η εταιρία οφείλει ακόμα δεδουλευμένα, ανακοίνωσαν ότι πήραν αρνητική απάντηση από την Περιφέρεια για την ένταξή τους στο πρόγραμμα 55+ του ΟΑΕΔ. Την ίδια απάντηση, λένε, ότι πήρανε και από τον Δήμο Ιωαννιτών, που επικαλέστηκε έλλειψη κονδυλίων.

Χτες, κάνανε παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας ξανά την ένταξή τους στο πρόγραμμα. Ο εκπρόσωπος του σωματείου, Νίκος Ηλίας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι απολυμένοι της Spider είναι μεγάλο, ότι έχουν ακόμα λαμβάνειν ενώ η εταιρία έχει μεταφέρει εκτός Ελλάδας τη δραστηριότητά της και πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν, ειδικά με την εργασιακή τους εμπειρία, σε εργασίες όπως η αποκατάσταση παιδικών χαρών κ.α.

Μιλώντας λίγη ώρα αργότερα ο επικεφαλής των Πολιτών για την Ανατροπή αναφέρθηκε στο θέμα, εγκαλώντας τη δημοτική αρχή για το σχεδιασμό της και την πρόβλεψη για ανθρώπινο δυναμικό.

Ο επικεφαλής της Αριστερής Παρέμβασης Χρήστος Πατσούρας επίσης αναφέρθηκε στους εργαζόμενους και στην παρέμβασή τους, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή ότι είναι «εμμονική» με τις ιδιωτικοποιήσεις, ενώ δεν έχει εργαζόμενους σε υπηρεσίες.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back