Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι αστυνομικοί ζητούν νέα «στέγη»

Εικόνα του άρθρου Οι αστυνομικοί ζητούν νέα «στέγη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/07/2022, 15:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων συναντήθηκε χτες 8 Ιουλίου με τον αρχηγό  της Ελληνικής Αστυνομίας Κώστα Σκούμα, παρουσία του προέδρου της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνάντηση έγινε «σε θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού» και οι αστυνομικοί ζήτησαν μεταξύ άλλων ένα νέο αστυνομικό μέγαρο, καθώς και τα ζητήματα με τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας των υπηρετούντων αστυνομικών στο νομό Ιωαννίνων.

Τριψήφιος αριθμός εξ αυτών μπορούν να αποχωρήσουν λόγω αυτεπάγγελτης αποστρατείας. Τέλος, ζήτησαν «γενναία ενίσχυση» της τοπικής αστυνομίας, χρόνια αρχής γενομένης από τις έκτακτες μεταθέσεις του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Σκούμας, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, είπε ότι «η ανέγερση ενός σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου θα συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και κατ' επέκταση  των παρεχόμενων υπηρεσιών προς  τους πολίτες του νομού μας» και ότι ο ίδιος θα καταβάλει «κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης». Για τον μέσο όρο ηλικίας, αναγνώρισε την ύπαρξη του προβλήματος και δεσμεύτηκε να το εξετάσει διεξοδικά την περίοδο των έκτακτων μεταθέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Νέο μέγαρο: εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενιζουν , λέει ο λαός για ανάλογες περιπτώσεις.!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back