Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Οι «Αθεράπευτοι» παρουσιάζουν τον «Μορμόλη»

Εικόνα του άρθρου Οι «Αθεράπευτοι» παρουσιάζουν τον «Μορμόλη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/10/2021, 12:25
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, για δύο παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο, οι «Αθεράπευτοι» θα παρουσιάσουν το έργο «Ο Μορμόλης ξαναχτυπά!» του Ράινερ Χάχφελντ.

Οι παραστάσεις θα δοθούν 12.00 και 18.00 και το εισιτήριο κοστίζει 9 ευρώ στο ταμείο και 7 στην προπώληση (viva.gr, Πολυχώρος Αγορά, Αναγνώστης & Χαρτέξ).

«Ο Μορμόλης μαθαίνει τα παιδιά μας να γίνουν οι αυριανοί πολίτες με ελεύθερο φρόνημα και υπευθυνότητα. Να αμφισβητούν, να αντιστέκονται, να εξεγείρονται!» σημειώνει η ομάδα στο συνοδευτικό.

Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Παππά, ο οποίος έχει γράψει και την επί σκηνής μουσική.

Ερμηνεύουν: Βαρβάρα Βαράκα (Λίλυ), Λευτέρης Βανούσης (Τοτό) και μαζί τους οι Αγγελική Κουτσοθανάση, Παναγιώτης Μακρής, Κυριάκος Μαντζιάρας, Παναγιώτης Κόλλιας, Γιώργος Μπολονέζος, Μαρία Μπέλλου, Εύη Τσαβουρέλου, Φανή Κοτίνη, Δημήτρης Σμπόνιας, Έφη Μήτου. Επίσης, οι μουσικοί Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα Τριανταφυλλίδη, Μενέλαος Μπολονέζος, Μιχαήλ Παππάς, Άρης Σαπρίκης.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες, η είσοδος επιτρέπεται μετά από επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενηλίκους και self-test για τους ανηλίκους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back