Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι 111 της νέας παράταξης

Εικόνα του άρθρου Οι 111 της νέας παράταξης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/12/2018, 15:14
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην ίδρυση της νέας παράταξης προχώρησαν οι συνεργαζόμενες περιφερειακές παρατάξεις «Ήπειρος Ανατροπής» και «Συμμαχία Ηπειρωτών» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιώργο Ζάψα.

Το ιδρυτικό σώμα της νέας παράταξης συνεδρίασε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα, όπου πάρθηκαν αποφάσεις για την συγκρότηση του περιφερειακού συντονιστικού οργάνου, των θεματικών επιτροπών εργασίας και της γραμματείας.

Προσδοκία και προσπάθεια όλων, όπως διατυπώθηκε, είναι η παράταξη αυτή να αποτελέσει το θεσμικό εργαλείο με το οποίο οι Ηπειρώτες θα συμβάλλουν ενωτικά και συλλογικά στην αναγέννηση του τόπου. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας πολυμετοχικός θεσμός και η συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στις δράσεις του, είναι καθοριστική για την σωστή και δημοκρατική λειτουργία του. Με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών της Ηπείρου η νέα παράταξη θα διευρύνεται και θα παίρνει ‘μορφή’ και ‘σχήμα’ μέσα από τη συγκρότηση των οργάνων, τη σύνταξη της ιδρυτικής της διακήρυξης και την παρουσίαση της προγραμματικής πρότασης του συνδυασμού» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η νέα παράταξη σημειώνει ακόμη ότι είναι αναγκαίο μια προοδευτική αυτοδιοικητική παράταξη «να εμπνέει, να ενώνει, να αφυπνίζει, να δημιουργεί καινούργια οράματα, να προσελκύει τη νεολαία στα κοινά και να μην αφήνει κανέναν πολίτη στο περιθώριο».

Τα ιδρυτικά μέλη της νέας παράταξης –μεταξύ των οποίων και η Όλγα Γεροβασίλη, περιλαμβάνονται στον κατάλογο εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back