Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάνθηκε ότι «Ζάψας εκτός» Κεντρικής Επιτροπής

Εικόνα του άρθρου Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάνθηκε ότι «Ζάψας εκτός» Κεντρικής Επιτροπής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2022, 13:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η εφορευτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ολοκλήρωσε το unfair σε βάρος του Γιώργου Ζάψα και στην πράξη, άλλαξε το αποτέλεσμα των εκλογών για την Κεντρική Επιτροπή.  Αυτό προκύπτει τουλάχιστον απο ανάρτηση του κ. Ζάψα στον προσωπικό του λογαριασμο στο facebook, καθώς δεν υπάρχει ακομα επίσημη ανακοίνωση (μονο ανεπίσημες διαρροές).

Ο κ. Ζάψας είχε καταθέσει ένσταση γιατί, παρότι βρισκόταν πιο ψηλά σε σταυρούς από τον Χρήστο Μαντά και ο ίδιος δήλωνε ότι δεν κατέβαινε με τις ποσοστώσεις της «Προοδευτικής Συμμαχίας» αλλά ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι, τελικά «προσμετρήθηκε» στην ποσόστωση της «διεύρυνσης» και έμεινε εκτός. Ο κ. Μαντάς είχε πάρει δημόσια θέση για το θέμα (διαβάστε εδώ).

Η «κοπτάτσια» που επικύρωσε πρακτικά η εφορευτική επιτροπή δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα του κ. Ζάψα, παρότι στην ψηφοφορία δεν υπήρχε καν η ένδειξη για το «ποιος είναι τι», παρά μόνο ήταν γνωστές οι ποσοστώσεις για γυναίκες, στελέχη της «διεύρυνσης» και βουλευτές.

Η κεντρική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εφοσον έχει όπως αναφέρει ο κ. Ζάψας στην πράξη δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα ενδεχομένως επιθυμούσε να λύσει…  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3