Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έρχεται στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έρχεται στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2019, 12:17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), με τίτλο «Ανάπτυξη και Βιομηχανική Ιδιοκτησία: Ο ρόλος της Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας».

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00, εντός του Pavilion 13, με αφορμή τη συνεργασία των δύο φορέων και τη λειτουργία των νεοσύστατων γραφείων του ΟΒΙ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ξάνθη και Κομοτηνή), στις εγκαταστάσεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου και του Συνδέσμου Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών Ροδόπης.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι η διασύνδεση των ερευνητών και των επιχειρηματιών, η εμβάθυνση στις στρατηγικές της εμπορικής εκμετάλλευσης και τα οφέλη που απορρέουν από τα ΔΕ για τις εταιρείες και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και ευρύτερα.

Ο ΟΒΙ λειτουργεί ήδη περιφερειακά γραφεία (βιβλιοθήκες) στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, το Βόλο και διατηρεί δορυφορική εστία πληροφόρησης με τη συνεργαζόμενη βιβλιοθήκη του ΤΕΕ στην Αθήνα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εγκαινιάσει περιφερειακό γραφείο στα Γιάννενα αλλά και στην Περιφέρεια Κυκλάδων, με έδρα την Ερμούπολη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back