Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Γύρος λίμνης ευχαρίστησε τους εθελοντές

Εικόνα του άρθρου Ο Γύρος λίμνης ευχαρίστησε τους εθελοντές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2018, 17:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τους εθελοντές και τις εθελόντριες που στήριξαν και φέτος τη διοργάνωση, ευχαρίστησε ο Γύρος της Λίμνης  σε μια εκδήλωση που έγινε στα παλιά σφαγεία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός μικρού φιλμ για τον 12ο Γύρο Λίμνης, που δημιούργησε ο Κώστας Μανταλιάς, και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Αγνή Δρίμτζια, ευχαριστώντας όλους τους εθελοντές και κυρίως αυτούς του «Ποσειδώνα»

Ο διευθυντής του Γύρου Λίμνης Ηλίας Σπυριούνης είπε μεταξύ άλλων ότι χωρίς τους εθελοντές δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν αγώνες «όχι γιατί δίνουν το νερό, το τζελάκι, το φρούτο στον δρομέα. Όχι γιατί του δείχνουν τον δρόμο. Ούτε γιατί φροντίζουν για την υγεία του και την ασφάλειά του. Είναι κυρίως το χαμόγελο που χαρίζουν. Είναι το χειροκρότημα. Είναι η ενθάρρυνση. Είναι το πάθος τους για τον αγώνα, για την πόλη τους. Οι δρομείς ξέρουν ότι δεν τρέχουν μόνοι».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας: «Ένας από τους κύριους στόχους της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει η εξωστρέφεια της πόλης. Και ο Γύρος Λίμνης υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον στόχο, καθώς έχει συμβάλει ουσιαστικά στο να προβληθεί η πόλη και στο να προσελκύσει επισκέπτες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Γκόλας παρέδωσε εκ μέρους της διοργάνωσης ένα ειδικό φορείο στους εκπροσώπους του παραρτήματος Ιωαννίνων του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης, απονεμήθηκαν αναμνηστικά του αγώνα στο ΕΚΑΒ, την Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμφιθέας, την ανοιχτή εθελοντική ομάδα Paguristas και στο Ioannina School of Music.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ακόμη πιο ενεργή συμμετοχή στον 13ο Λίμνης Ιωαννίνων και σε όσους ακολουθήσουν. Επισημάνθηκαν παραλείψεις, κατατέθηκαν παρατηρήσεις, διατυπώθηκαν προτάσεις κ.α.





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back