ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Φεβρουάριος των τουριστικών εκθέσεων

Εικόνα του άρθρου Ο Φεβρουάριος των τουριστικών εκθέσεων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2019, 17:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις συμμετείχε τον Φεβρουάριο η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία έχει τις προσδοκίες της. Πρώτη στάση ήταν το Μιλάνο. Μετά από ένα διάλειμμα ετών, η Περιφέρεια Ηπείρου επέστρεψε στην Ιταλία και στην έκθεση ΒΙΤ. Στην αποστολή συμμετείχαν κυρίως επιχειρηματίες της παραθαλάσσιας περιοχής.

Δεύτερη στάση, το Τελ Αβίβ, με την Περιφέρεια να κάνει λόγο για «μια προνομιακή αγορά». Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, από το 2011 μέχρι σήμερα παρατηρείται συνεχής αύξηση των επισκεπτών από το Ισραήλ. Γι’ αυτό, και η συμμετοχή των επιχειρηματιών στην αποστολή ήταν μεγάλη: 40 στον αριθμό.

Τρίτη στάση το Βελιγράδι. Για τον ηπειρώτικο τουρισμό, η ολοκλήρωση μεγάλων οδικών αξόνων άνοιξε τον δρόμο για τους τουρίστες από τη Σερβία. Και τέταρτη στάση, το Μόναχο της Γερμανίας, όπου δόθηκε έμφαση στον εναλλακτικό τουρισμό.

Και οι εκθέσεις δεν σταματούν εδώ: Την ερχόμενη εβδομάδα, η Περιφέρεια Ηπείρου και η αποστολή της πάνε στο Βερολίνο και λίγες μέρες μετά στη Μόσχα με στόχο τον θρησκευτικό τουρισμό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back