Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το νέο κτίριο της Αστυνομίας

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το νέο κτίριο της Αστυνομίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/08/2020, 16:46
ΗΠΕΙΡΟΣ

Για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας στο κτίριο που προοριζόταν να λειτουργήσει φοιτητική εστία, έβγαλε ανακοίνωση ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Καταρχάς, το Δημαρχείο αναφέρει ότι σκοπός της πρόσφατης συνάντησης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήταν να διερευνηθούν τόσο οι προθέσεις του υπουργείου επί του θέματος όσο και τα αντισταθμιστικά οφέλη προς τον Δήμο, προκειμένου το θέμα να εισαχθεί «ώριμο» στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη της σχετικής απόφασης. Οπότε εν αναμονή των σχετικών αποφάσεων...

Διευκρινίζει δε (δίνοντας και απάντηση ταυτόχρονα) ότι το οικόπεδο μαζί με το κτήριο στο οποίο επρόκειτο να στεγαστεί η φοιτητική εστία, επανήλθε στην κυριότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας, «με τον πλέον νόμιμο τρόπο, κάτι που μπορούσε να είχε γίνει εδώ και αρκετά χρόνια, διότι δεν εκπληρώθηκε από το ΤΕΙ Ηπείρου ο σκοπός της δωρεάς. Άρα ο μόνος ιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου είναι σήμερα ο Δήμος Ηγουμενίτσας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το αίτημα για την παραχώρηση του εν λόγω κτιρίου υπέβαλε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back