ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ντόλυ», «φετάρχης» και άλλοι χαρακτηρισμοί

Εικόνα του άρθρου «Ντόλυ», «φετάρχης» και άλλοι χαρακτηρισμοί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/09/2019, 17:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το χαρακτηρισμό «Ντόλυ» αποδίδει στον πρόεδρο του περιφεριφερειακού συμβουλίου η παράταξη Ορίζοντες Ηπείρου, χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί και αφήνοντας ανάμικτες εντυπώσεις για το πώς αντιλαμβάνεται την ευπρέπεια στο δημόσιο λόγο.

«Κι όλα αυτά μετά την πρώτη συνεδρίαση-παρωδία του περιφερειακού συμβουλίου κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του οργάνου σε ρόλο ‘Ντόλυ’ και αποβάλλοντας κάθε θεσμική σοβαρότητα απαγόρευσε στο σύνολο της αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί» αναφέρει στην ανακοίνωσή της για την τοποθέτηση των αντιπεριφερειαρχών.

«Η πρώτη ουσιαστική απόφαση διακυβέρνησης στη νέα θητεία της περιφερειακής αρχής μας δείχνει ότι δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτε από όσα -επί τόσα χρόνια-καταδυναστεύουν την Ήπειρο. Ούτε στα πρόσωπα, ούτε στη νοοτροπία» συμπληρώνει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ο πρωτογενής τομέας δεν έχει ανατεθεί σε κανέναν αντιπεριφερειάρχη καθώς προφανώς ο ίδιος ο κ. Καχριμάνης κρίνει ότι είναι επαρκής ως περιφερειάρχης-φετάρχης».

Τέλος, για τη Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση αναφέρει ότι «από επικεφαλής ενός μικρού δήμου καλείται να εξασκηθεί... πάνω στους Ηπειρώτες σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου. Προφανώς, της εξοφλείται το ‘γραμμάτιο’ για την αποσκίρτησή της από το ΚΙΝΑΛ».

Πριν από οκτώ μήνες πάντως, όταν δεν είχε οριστικοποιηθεί η πολιτική μετακίνηση της κας Μπότση, ο κ. Ριζόπουλος έλεγε στη συνάντηση μαζί της, ότι «ένας διακριτός ρόλος για το δήμο Σουλίου πρέπει να προκύψει από τη νέα περιφερειακή αρχή»


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back