Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 3-06-2020, 13:19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέο εξοπλισμό παρέλαβε η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, για το κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Ε.Δ. πήρε από το κολυμβητήριο Ναυπάκτου το νέο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, τον οποίο θα αξιοποιήσει τόσο στο κολυμβητήριο, όσο και στο Κλειστό της Λιμνοπούλας.

Πρόκειται για μια καινούργια αυτόματη σκούπα «ρομπότ» για τον καθαρισμό της πισίνας, για δυο εναλλάκτες θερμότητας, για 4 κυκλοφορητές για τους λέβητες και για έναν καινούργιο πίνακα αυτοματισμού.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και ο πρόεδρος της, Παντελής Κολόκας, ευχαριστούν τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την Γ.Γ.Α γ»ια την επίσπευση των διαδικασιών παραλαβής του νέου εξοπλισμού, καθώς και το Δήμο Ναυπάκτου και το Δημοτικό Κολυμβητήριο, για τη συνεργασία, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εργασίες και οι παρεμβάσεις στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αθλητές και κοινό».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2